WINTERMANTEL ZSOLT

Nekem Újpest a város. Közösségünk akár a család, erőt és kitartást ad, hogy közösen többet tehessünk: Együtt Újpestért!
2019.05.23.

Szilas Aktív Park

Az elmúlt években az önkormányzat kivitelezésében folyamatosan megújultak a Szilas patak mentén található területek. Az itt kialakított családi park és kresz pálya után elkészült a Szilas Akítv Park is, melyet május 23-án adtak át.

undefined

 
A parkrész területén egy 450 méter hosszú futópálya és 11 saját testsúlyos edzések végzésére alkalmas eszközökkel felszerelt tornasziget várja a sportolni vágyókat. Emellett új padokat, több mint 60 újonnan elültetett fát, és 110 méternyi sétányszakaszt kapott a parkrész. Az átadón jelen volt Wintermantel Zsolt polgármester, dr. Dabous Fayez önkormányzati képviselő, a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat Testületének elnöke, valamint Pataki Gábor önkormányzati képviselő. 
 
undefined
 
A rövid átadó után a jelenlévő diákok rögtön birtokba is vették az új sportlétesítményt, az aktív testmozgás, futás és tornagyakorlatok után pedig almával és ásványvízzel frissítették fel magukat. A gyerekek a szeles időjárás ellenére is nagyon élvezték a szabadtéri tornát.

Az Aktív Park munkálatai a következő hónapokban is folytatódnak, hiszen a sípálya mellett épülő terepbicikli és pumpapálya még alakulóban van. A Parknak ez a része várhatóan idén ősszel kerül átadásra.
 
undefined
 
(ujpest.hu)